Wijkteams Hendrik Ido Ambacht werken succesvol met SMARTonPEOPLE

– Hendrik-Ido-Ambacht –

Vanaf 1 januari 2015 zijn in Hendrik Ido Ambacht het Sociaal Wijkteam en het Jeugdteam gestart. Het Sociale Wijkteam is er voor alle inwoners van 18 jaar en ouder en biedt hulp bij vragen of problemen op het gebied van hulpverlening, ondersteuning, welzijn, zorg, werk en inkomen. Het Jeugdteam Ambacht is het team waarbij ouders, kinderen, jongeren tot 18 jaar en professionals dagelijks terecht kunnen met allerlei vragen over opgroeien en opvoeden.

Om alle informatie van alle kennisnetwerkers up-to-date te houden en te aller tijde inzichtelijk te hebben, werken het Sociale Wijkteam en het Jeugteam Ambacht succesvol met SMARTonPEOPLE.

Met SMARTonPEOPLE gaan overleggen efficiënter en effectiever. Informatie wordt tijdens het overleg uitgewisseld, afspraken worden vastgelegd, en het digitale dossier worden direct bijgewerkt. Tevens worden andere communicatie, documenten, brieven, e-mails, rapporten en verslagen worden slim vastgelegd op het digitale dossier. Op deze manier hebben alle betrokken partijen altijd en overal de beschikking over een compleet dossier.

En als laatste wordt met SMARTonPEOPLE de beschikbare informatie direct automatisch gecategoriseerd waardoor het Sociale Wijkteam en het Jeugdteam Ambacht snel en gemakkelijk beleids- en managementinformatie voorhanden heeft.