Over ons

MENSEN, KENNIS EN ORGANISATIE

Onze organisatieadviseurs, projectleiders, communicatie-trainers, consultants en programmeurs hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van samenwerking tussen kenniswerkers binnen overheid en bedrijfsleven. Onze senior consultants hebben zelf leidinggevende en bestuurlijke posities bekleed binnen (gemeentelijke) overheden of binnen het bedrijfsleven. Zowel op het gebied van bedrijfsvoering als bestuurlijke samenwerkingsprocessen is gedegen praktijkkennis aanwezig.

De C3Group is opgericht door drs. Robert van Brakel in 1996 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een robuust kennis- en softwarebedrijf, gespecialiseerd in SMART Samenwerken. Samen met een vijftiental professionals en een scala aan gespecialiseerde samenwerkingspartners ondersteunt de C3Group honderden organisaties.

Onze professionals en alle bedrijfsprocessen worden ondersteund door de SMART-Enterprise software suite. Wij hebben deze slimme bedrijfs-software ontwikkeld voor opdrachtgevers en voor eigen gebruik. Verkoop & Marketing, HRM, Training & Coaching, Secretariaat, Documentenbeheer, Projectmanagement, Administratie, ServiceDesk, Systeembeheer en Software-ontwikkeling, hebben eigen gespecialiseerde applicaties die naadloos met elkaar samenwerken op het SMART-Enterprise platform.

Door het toepassen van de SMART-Lean methodiek binnen de verschillende teams ontdekken wij zelf dagelijks mogelijkheden om samenwerken nog leuker en productiever te maken.

Wij delen deze kennis graag met u.