Visie

VISIE EN INSPIRATIE

Wij hebben een heldere visie op de toekomst die ons inspireert om de best mogelijke software voor SMART Samenwerken te maken. Het volgende citaat geeft ons de motivatie om iedere dag de samenwerking bij en met onze opdrachtgevers nog een stukje slimmer te maken.

“Om onze welvaart in de 21ste eeuw op peil te kunnen houden hebben wij de uitdaging om kenniswerkers veel productiever te laten samenwerken. Het brandpunt van samenwerken is de communicatie- en overlegstructuur waarbinnen de samenwerking wordt gecoördineerd.

Onze focus moet dus liggen op het SMART maken van communicatie- en overleg structuren van samenwerkende kenniswerkers. Alleen zo krijgen we de benodigde productiviteit. De inzet van slimme informatietechnologie is daarbij een belangrijk hulpmiddel” (Drs. Robert van Brakel, dir. C3Group)

Met veel plezier delen wij onze kennis en inspiratie met management en specialisten binnen (gemeentelijke) overheden, zorg- en welzijninstellingen en het bedrijfsleven. Door het hele land wordt SMART Samenwerken succesvol toegepast en geven wij daarover workshops en presentaties.”

MENSEN, KENNIS EN ORGANISATIE

Onze organisatieadviseurs, projectleiders, communicatie-trainers, consultants en programmeurs hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van samenwerking tussen kenniswerkers binnen overheid en bedrijfsleven. Onze senior consultants hebben zelf leidinggevende en bestuurlijke posities bekleed binnen (gemeentelijke) overheden of binnen het bedrijfsleven. Zowel op het gebied van bedrijfsvoering als bestuurlijke samenwerkingsprocessen is gedegen praktijkkennis aanwezig.

De C3Group is opgericht door drs. Robert van Brakel in 1996 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een robuust kennis- en softwarebedrijf, gespecialiseerd in SMART Samenwerken. Samen met een vijftiental professionals en een scala aan gespecialiseerde samenwerkingspartners ondersteunt de C3Group honderden organisaties.

Onze professionals en alle bedrijfsprocessen worden ondersteund door de SMART-Enterprise software suite. Wij hebben deze slimme bedrijfs-software ontwikkeld voor opdrachtgevers en voor eigen gebruik. Verkoop & Marketing, HRM, Training & Coaching, Secretariaat, Documentenbeheer, Projectmanagement, Administratie, ServiceDesk, Systeembeheer en Software-ontwikkeling, hebben eigen gespecialiseerde applicaties die naadloos met elkaar samenwerken op het SMART-Enterprise platform.

Door het toepassen van de SMART-Lean methodiek binnen de verschillende teams ontdekken wij zelf dagelijks mogelijkheden om samenwerken nog leuker en productiever te maken.

Wij delen deze kennis graag met u.