HKZ /NEN-EN 15224

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering binnen de zorg en welzijn. Het HKZ-keurmerk biedt organisaties en praktijken de mogelijkheid om te laten zien dat zij voldoen aan de zorg kwaliteit eisen die door klanten, professionals en relevante stakeholders gesteld worden. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft de zaken op orde en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

NEN-EN -15224 Zorg en Welzijn – Kwaliteitsmanagementsystemen – Eisen op basis van ISO 9001 bevat kwaliteitskenmerken voor zorginstellingen om hun speerpunten voor kwaliteit te operationaliseren.

De DPIA (Data Protection Impact Analysis) is de juiste start!

Wilt u meer inzicht krijgen in uw organisatie en haar context en toepassingen in uw kwaliteitsmanagementsysteem. Maak dan gebruik van ons Data Protection Impact Analysis (DPIA). Wij brengen dan snel in kaart op welke wijze uw organisatie eenvoudig en snel kan vodoen aan HKZ / NEW-EN 15224. Bel ons voor een afspraak op 0345 638 090.

Wat kan C3Group voor u betekenen?

Uitgebreid advies en begeleiding van in de praktijk werkzame adviseurs zorgt dat de HKZ / NEN-EN 15224 certificering ter zake kundig wordt beoordeeld. Het volledige proces van inventarisatie, implementatie, certificering en onderhoud in een keer geregeld. Tevens bieden wij het SMART Quality Management System (QMS) waarbinnen het volledige proces aantoonbaar, controleerbaar en beheersbaar wordt.

Voor meer informatie bel: 0345 638 090 of mail naar info@c3group.nl